Wednesday, December 30, 2009

Secara rasminya.....

chewahhh..hehe, secara rasminya RATU CINTA akan bertukar kepada MAMA BISKUT^^PAPA ROTI...
ataupun MB dan PR..haaha

bukan saja2 menukar nama, tp sebab blog ni mengisahkan tentang kami berdua, ke hulu-ke hilir mencari makanan..so, adlah baeknyer nama lama ditukar kpd MAMA BISKUT & PAPA ROTI..

MAMA BISKUT & PAPA ROTI ni bukan nama yg baru dicipta tau..nih memang nama panggilan Insyirah (anak buah) kpd kami berdua...

dah lama nk tuko nama tp tak ad idea yg bernas..tup tup, kak ida bg komen pd salah satu entry:

"Adoiyaii..tu lah, blog tuh mmg dah jadi umah tinggal pon(fuh..fuh!-tiup habuk)
Kenapa lah diriku Xse-interested dulu nak mem-blogging? Huh, not good..not good!!
Sbb lagi suka mem-blog ngan hubby & si kecik ni kat umah kot.haha :D
Mama biskut la tolong update perkembangan Insyirah, boleh? hehe.."

c, c...dr situlah idea tu muncul..cayalah kak ida..skang no RATU CINTA..tp MAMA BISKUT & PAPA ROTI...hahah, thanx kak ida!!!

1 comments:

Nurfazliyatun said...

Mmg sgt "Papa roti"..balik umah malam2 bwk roti berkrim kasik ibu Insyirah yg asyik lapar memanjang.