Wednesday, December 23, 2009

Kursus lagik..~

huhu..dan seperti biasa, bukan nyer malas mem'blog'ing..tapi sebab kesibukan sikit, dan ade jugak semangat malas2 tu dtg menjelma..

dan hujung minggu ni semua plan terpaksa dibatalkan sebab kena pergi Rompin, ad kursus lagik..waaa, tulun, tulun..ad sesiapa mau ganti??

mengapakah, kenapakah dan mengapakah???huhu, jauhnyer Rompin tu, wpun bermalam di resort tepi pantai, tp bukankah stil rasa xbest, ngan xad member nyer..huahua, jauh ngan Mr.Faez lagik..ayoyo!!

aduhai, kaen2 masih berlambak tak basuh lagi, sok dah nak kena pegi..menjawabla pegi dobi malam ni..waaa, tapi masih di opis wpun dah nak masuk waktu magrib..waaaaa (nangis lagik!!)

malam ni lak ad meeting felo kol 8 mlm..apakah terjadi?? bile mase nak ke dobinyer..aduiii, tensen2...sabar2, pg sana kan dapat elaun?? hehe, tenang skit rasa...

tapi ratu akan merindui Mr.Faez..huhuhu, sabar2, 3 ari jer..huhuhu, sedih2 apbl kena pegi secara tetibe, langsung xbersedia mental dan fizikal..hukhukhuk (nangis terbatuk2)

kesimpulannyer...sedih~~~

2 comments:

HambaALLAH said...

alahaiii..ciannyer akak..ain takder ke kak?

Ratu Cinta said...

hehe, ain xder, kali ni akak dgn abg wan je pegi..=)