Wednesday, December 30, 2009

Secara rasminya.....

chewahhh..hehe, secara rasminya RATU CINTA akan bertukar kepada MAMA BISKUT^^PAPA ROTI...
ataupun MB dan PR..haaha

bukan saja2 menukar nama, tp sebab blog ni mengisahkan tentang kami berdua, ke hulu-ke hilir mencari makanan..so, adlah baeknyer nama lama ditukar kpd MAMA BISKUT & PAPA ROTI..

MAMA BISKUT & PAPA ROTI ni bukan nama yg baru dicipta tau..nih memang nama panggilan Insyirah (anak buah) kpd kami berdua...

dah lama nk tuko nama tp tak ad idea yg bernas..tup tup, kak ida bg komen pd salah satu entry:

"Adoiyaii..tu lah, blog tuh mmg dah jadi umah tinggal pon(fuh..fuh!-tiup habuk)
Kenapa lah diriku Xse-interested dulu nak mem-blogging? Huh, not good..not good!!
Sbb lagi suka mem-blog ngan hubby & si kecik ni kat umah kot.haha :D
Mama biskut la tolong update perkembangan Insyirah, boleh? hehe.."

c, c...dr situlah idea tu muncul..cayalah kak ida..skang no RATU CINTA..tp MAMA BISKUT & PAPA ROTI...hahah, thanx kak ida!!!

Sambal Sardin

abg wan plan nak mkn2, mungkin sempena hujung tahun kot..hehe..die kata nak masak nasi lemak, lauk sambal sotong, sambal ikan bilis ngan sardin bagai..sian lak die masak sorang2, ratu pun offer masak sardin sebab kan senang..haha

balik keje pegi la beli bahan2 tu ngan Mr.Faez, kebetulan lak Mr.Faez balik awal smlm, mekaseh abg..hehe

bahan2 nak masal sambal sardin nih..
1) sardin mestilah ad sardin kan..mcm2 brand ad, pilih ikot suke..

2) cili kisar
sebab nak masak sambal sardin, so tambahkan cili kisar ye..ni utk menambahkan kuah2 sardin tu, bg rasa sambal2 skit, xad la mkn rasa sardin semata2..hehe

3) dan bahan asas
senang jer, hiris2 bawang besar, bwg putih ngan cili merah (ataupun kat kg kami panggil cabai masak)..kalo suke bwg, potong banyak2 yerh..

mule2 ap lagi, mcm biasa tumis la bahan asas, bwg besar ngan bwg putih..ratu malas nak guna bwg merah yg kecil tu, guna yg besar sajork..minyak lebih skit sebab nak tumis cili lama2..

agak2 bwg dah garing2 tu, masukkan cili kisar td..goreng lelama tau, baru nyum2 rasa sambal tu..ratu goreng dlm 7 minit sebab cili nyer xbanyak pun..agak2 dah naik2 bau tu masukkan lebihan bwg besar ngan cabai masak td oke..bukan ap, xmo die nampak layu jer..

pastu masuk sardin td...xyah tambah garam ke ap..e2 pun dah masin..haha, ad org suke tambah asam keping, tp ratu xbubuh pun, sebab sardin nyer dah rasa masam2 skit..cukup la tu..

tadaaaaaa..dah siap..senang saje..hari ni bwk opis masuk dlm microwave panaskan..mudahh!!
nati kalo sempat ratu buat entry mkn2 bersama budak2 opis lak..

kongrets dear ..(^_*)

*memang dah jadi adat org perak tepak sireh ni wajib ditukor2 oke..xad bukan bertunang maknenyer..hehe*
tahniah aja!!..dah jadi tunangan org kan..
kite ucapkan aja bahagia dengan cik abg nun sampai ke akhir hayat, cepat2 naek pelamin tau lalink...amin~

ha..inilah aja a.k.a tunangan org tu..hehe, selamat dah majlis tunang2 tu minggu lepas..cantek la baju aja tu..net tu lagiiiiiiiiiii tantek..i likeeeeeeeeeee!!

ratu tak dpt pegi majlis tu, tp gambar ni curik dr fb aja..haha..bahagia jua akhirnye sahabat lama ku ini...

aja ni kawan sekolah ratu dulu..dari form 4, form 5..kami sama2 satu kelas..satu geng gitu..termasuk la alya, yam, intan, farah..kami ad 6 org dlm satu geng..haha, ad lak maen geng2 kan..act satu kelas geng..tp sebab kami duduk satu baris, kire geng baris la tu..haha
*rindu lah nak kumpul sama2 lagi, mkn laksa..haha*

pastu xsampai situ jer..kami satu matrikulasi, kat kedah nun..tp aja sains hayat, ratu lak sains fizik..tp duk satu blok lagi tu..memang kuat la jodoh kami..haha

dedulu waktu mule2 masuk matrik, ratu xad hphone..ye la, zaman dedulu, mana ad hp2 ni..dulu hp mahal lah..tp aja ad hp..hehe, baek la die bg pinjam2 utk jwb calling2..dan sampai situ je la kami bersama, aja dapat UPM, ratu dpt UKM..tp stil sebelah2 je, serdang ngan bangi mana jauh..tp jarang ketemu ok..hehe

ini dia cik abg aja..cikgu kat sabah tp org perak jugak..hehe..satu set baju purple tu..seswaiiiii!!
aja cyg, moge berbahagia selamanya tau...SELAMAT MENJADI TUNANGAN YG BAEK2 SELALU!!!

Tuesday, December 29, 2009

makan dekat restoren mee bandung muar, tp dua2 x order mee bandung pun..mungkin dua2 perut lapar nasik..hehe

restoren ni kat kajang, memang ramai org, e2 yg nak cube tu..sedap sangat ker?? tp mkn lunch die memang sedap, kire bole tahan lah, harga pun bole tahan jugak, xad la mahal sangat..

so, malam tu Mr.Faez order nasi ayam...hehe, ampun xado gambo..tp kata Mr.Faez nasi ayam die sedappppp tau...ratu order nasi goreng kampung, ok lah..nak kata sangat2 sedap, xad la sampai tahap mcm tu, boleh la labu..ok2 jer camtu..nasi die bagi tersangat lah banyak, lain kali order sepinggan kongsi berdua, mintak pinggan kosong extra..haha

tp tomyam die memang sedap..nangis tu..hehe, terasa sangat nikmat bile kuah2 tomyam tu mengalir ke dalam tekak ke perut..masam ado, pedas lite2..haish, seswai la rasenyer dengan tekak kami berdua..hikhiks

Mr.Faez order air lai chi kang..hurmmm, manis oke..dah tambah air suam pun still manis ya hamat..jd elakkan banyak minum manis..

kak ida, copat la update blog..dah kat setahun tak ber'update'..kalo update boleh tengok perkembangan insyirah..hehehe

bole tengok insyirah yg dah bam2 tu..

*haip..saya tengah tido, jgn kacau!*


Monday, December 28, 2009

*ni gambar pagi raya, blum mandi lagi, org bangun nak pegi sembahyang raya, die pun bangun jugak..tido lambat bangun awal*

piji skang dah makin comel..mak kata piji dah pandai berlari, dah pandai aminkan doa makan..haha, chumel betul anak buah ratu sorang nih...

baru2 ni piji balek kg, tp achik (ratu) die ni xdpt balek sebab pegi rompin...sedihh tak terhingga ok..so, utk lepaskan rindu, ratu pun telefon lah umah kat kg, sebab nk ckp ngan piji...

haha, kelako oke..die cakap "aaaa, aaaaaaaaaaa, aaaaaaaaa" jer...suare dah la besau, kelakar jer..pastu die merengek2 nangis sebab kaco die ngah wat aktiviti lasak die berlari ke hulu ke hilir...ngah die suke2 lari kena jawab telefon lak, mesti die cakap camtu..hahaha

piji ni memang xbole duduk diam, tambah2 bile dah dapat kaki (org tua cakap dpt kaki tu maksudnyer da boleh jalan), banyak je aktiviti die, satu rumah pn mampu die pusing xpenat...

gambar nun waktu die mule2 belajar berjalan lagi, ni raya ke-2 dulu, dah lama xjupe si chomel orang nih..rindu oke!! ibu die pakaikan die baju lebah, haha..kelako sebab die mcm rimas je baju tu ad cap, sengat2 lebah sekali.. mesti dlm hati die membebel, "hish, x macho la pakai2 mcm nih!" haha...

ini gambar raya ke-4, waktu kami2 pegi jalan2 dekat cameron..hepi tol die kalo dapat abah nyer pegang..anak buah ratu sorang nih memang suke ketawa, kalo dapat die ketawa, satu rumah bole gelak, comel sangat, dah la suara besar, bile ketawe tunjuk2 gusi yang xad gigi tu..haha, kelako.

ni kat taman strawberry, die nak jalan sendiri oke..xmo pegang2, x macho..hahaha..tengok lah rambut nyer tu..halus mulus jer..xyah sikat pun xper..waktu ni berat die xsilap 10kg ..berat ya hamat..

ni kat atas ladang teh BOH..cuaca dah la sejuk, ngan angin bertiup kuat betol..tp si kecik ni maintain jer, ap kisah..budak macho la katakan..hehehe

kenapa buat entry nih??
jawapannyer sebab ratu rindukan si kecik nih..dah dua bulan lebih xjupe..alahaiiii, ntah2 sok jupe dah pandai bercakap dah piji ni..

hehe..sooodap, drpd 10 bintang gue hadiahkan 9 bintang utk kuey tiaw goreng pak ali nih...memang terasa nak order 2 pinggan lah kalo mkn kuey tiaw kat sini..tp, sebab asik mknnn jer, cube pujuk perot jgn terlalu tamak..

sape2 yg suke kuey tiaw goreng, meh2 kite pi cube mkn kat kedai pak ali ni..act bukan kedai, die mcm warong tepi jalan jer..tp memang soodap lah kuey tiaw nyer, banyak kerang, ad udang2 lagi. tak berapa pedas tp still rasa mcm bestttttt je..ap la yang Pak Ali tu letak time goreng2 nih..
warong ni betol2 tepi jln dekat seksyen7 nun, ala jalan ke Kajang yg ikot seksyen 7 tu, ha! kat situ lah..sebelah taman perumahan cenggitu.

*gambar ini tiada kena mengena dengan warong Pak Ali, ni gambar dlm restoren kat BM..kihkihkih*

alkisahnyer, kami cube mkn kat sini sebab masing2 perot dah xbrape lapo, tp still rasa mcm nak mkn, ngap ngap ngap jer...tambah nak berdeting lagi, so berdeting kat kedai mkn lagiii best!

satu pinggan rm3.00 saje, c c?? murah kan..berbaloi2!

Restoren BBB

semalam kami dinner lewat skit sebab Mr.Faez ad game bola kat Salak Selatan, team KLIA vs MAS..saje nak bgtau MAS kalah 1-5, kehkehek..

so, smlam xyah susah2 nak pilih kedai makan, sebab dedua nak mkn kat BBB..lalala, agpun dah lewat waktu tu, tp jupe dan makan tetap dijadikan rutin harian okee...

restoren BBB ni memang xasing dah, dah biasa ke sini, kakak kat kedai nun pun dah kenal..hehe, kedai ni sedap selalu, menu apa2 pun sodaaaap!!
air laici utk ratu dan air bali utk Mr.Faez..dan dua2 nyer ad ais sebab kami suke ais...hahaha, xelok ok utk kesihatan, abg control skit minum ais tu..

dan memang dah jadik fevret Mr.Faez, kat kedai ni mesti order nasi goreng USA..nampak mcm oily skit kan makanannyer, tapi sedap tau, dagingnyer walahai banyak la pulak die taruh..Alhamdulillah, rejeki lewat malam gamaknyer..hehehe

dan seperti biasa juge ratu akan order nasi pakapau..cenggini rupenyer

selalunyer order nasi pakapau (nasi putih biase jer), tp mlm td ter'order' nasi goreng pakapau..duo2 pun sodap! meh, kite close-up skit pics nyer...

ha, tu dia...act lauk nyer tu ayam, dia cincang2 goreng dengan cili api bagai..pastu ad ler masuk daun2 sos bagai, memang sedap lah nasi pakapau nih..mkn lak dengan sup, terbaek!

menu ni kak ida yg ajar mkn dulu, 1st time mkn memang sedap sampai skrang tiap kali dtg sini order menu yg sama, sebab susah nak cari nasik pakapau kat area bangi nih...ke memang kat tempat laen pun susah nak jupe..hahaha

murah saje, berdua makan minum rm13.50..mari2 dtg Restoren BBB oke..seswaiiii

nape xad gambo Mr.Faez ye?? heheh, die tersangatlah shining2 skrang..mana taknyer tiap hari turun track kat gemas nun..haha, bukannyer hitam tp cokelat2 jer..

kulit kite dah sama lah bang, dulu abg putih, tp skang dah cokelat..hahaha, ampunnnn, larikssss...

Sunday, December 27, 2009

Restoren Nasi Ulam

salam..bile mood nak usik blog ni datang, baru ad entry baru..hehe, mungkin mood utk berblogging ni xboleh dipaksa2..kakaka

bile tibe time nak makan je mesti dua2 xmo tunjuk power nak pilih makan katner..masing2 nak mengalah, dan bile2 due2 nak mengalah menjawab ler pusing bangi sebab susah nau nak buat keputusan nak mkn kat mane..hahha

dan bile dah pusing seksyen2 kat bangi ni terjumpe la kedai makan nama NASI ULAM kat seksyen 9 nun..hehe, kedai baru nih, sebab due2 xpenah dtg lagi..harus cubee!! haha, ntah2 kedai ni da lame bertapak kat bangi ni..

menu utk ratu, nasi goreng burung puyuh..wah! sedap oke, puyuh nyer manis sajork..1st time mkn nasi goreng ngan puyuh..

pssst: kak ida, try la mkn sini, burung puyuh die sedap tau..hehehe

dan ini utk Mr.Faez, nasi goreng ulam..maybe ni special menu kat sini, bersempena nama kedai ni..ingatkan die bagi ulam 2 yg dedaun tu, rupe2 nyer ulam2 nyer mcm tu la, ad salad, kacang, timun, petola..tambah sambal belacan dengan ikan rebus goreng ..nasik goreng die sedappp ok!!

pasni boleh dtg sini lagik cube menu laen pulak..memang xboleh pangkah!! hahaha

pastu time nak baya, nampak kertas ni...RELOAD HERE ataupun setelah dimelayukan ISI ULANG DI SINI...

adakah ratu yang xpenah tau RELOAD dlm bahasa melayu mcm gitu?? ataupun memang kome2 sume pun tak penah tau gak.. so, pasni sape nak pegi reload cube ckp "saya nak isi ulang", mule2 dengar memang xbiasa,bile dah biasa dan ramai org ckp xadlah dengar mcm pelik jer, sebab bile kite slalu sebut, kompem lah xjadik pelik lagi..

Wednesday, December 23, 2009

Kursus lagik..~

huhu..dan seperti biasa, bukan nyer malas mem'blog'ing..tapi sebab kesibukan sikit, dan ade jugak semangat malas2 tu dtg menjelma..

dan hujung minggu ni semua plan terpaksa dibatalkan sebab kena pergi Rompin, ad kursus lagik..waaa, tulun, tulun..ad sesiapa mau ganti??

mengapakah, kenapakah dan mengapakah???huhu, jauhnyer Rompin tu, wpun bermalam di resort tepi pantai, tp bukankah stil rasa xbest, ngan xad member nyer..huahua, jauh ngan Mr.Faez lagik..ayoyo!!

aduhai, kaen2 masih berlambak tak basuh lagi, sok dah nak kena pegi..menjawabla pegi dobi malam ni..waaa, tapi masih di opis wpun dah nak masuk waktu magrib..waaaaa (nangis lagik!!)

malam ni lak ad meeting felo kol 8 mlm..apakah terjadi?? bile mase nak ke dobinyer..aduiii, tensen2...sabar2, pg sana kan dapat elaun?? hehe, tenang skit rasa...

tapi ratu akan merindui Mr.Faez..huhuhu, sabar2, 3 ari jer..huhuhu, sedih2 apbl kena pegi secara tetibe, langsung xbersedia mental dan fizikal..hukhukhuk (nangis terbatuk2)

kesimpulannyer...sedih~~~

Wednesday, December 16, 2009

Wedding Liya & Asri

wpun cerita ni 2 minggu lepas punya, tp sebab ratu terajin pulak nak transfer pics dr kamera, maka ad la cerite time majlis resepsi liya & asri..hehe

mayb some of u kenal 2 org artis nih..liya AF4 ngan husband nyer Asri (skang pegang watak Kapten Kit kat TV3 nun, 9mlm ari senin)..

adakah ratu ni artis jugak sebab pegi wedding artis..haha, xad maknenyer nak bajet2 glemer gitu..act, liya ni anak kepada lecterur yg ratu dan student2 laen sayangi..sangat lah baek wei orgnyer..wpun dah ado pangkat prof.madya, xado maknonyer die nak belagak2 weh..

ha..ini dio, PROF.MADYA DR.ASIAH SARJI..tengok2, xad gape langsung nak buatkan ratu bole bergambar ngan beliau peluk2..she's so niceeee okee!! nan ado penggantinya weh..macam ibu2 anak2 layanannya weh..

ok, beralih ke cerita perkahwinan, hehe..majlis ni pengantin buat dekat Dewan Seri Indon kat Putrajaya nun, punya la sosat nak mencarinya..haha, dah la kami bawak pengacara x formal utk majlis tu..las2, pengantin dah nak turun pelamin pegi ke tempat makan beradab, baru nan kami sampai..

dan disebabkan itu, dapat la i merasa jadik artis sekejap, sebab duduk semeja dengan artis..hahaha

ok..kami duduk semeja dengan farhan AF tu..sangat lah ramah ok si farhan tu, agaknye die memang ramah ataupun die ingat kami ni org media??hehe, no komennn..tapi die memang ramah, senyum sokmo..

dan wanita yang buat peace tu ialah naib juara penyampai ikon kat TV1 nun..ecah namonyer..kami satu fakulti, kire junior ratu la tu..inilah pengacara x fomral yg kami bawa lambat tu, hehe..si pembawanyer illa, yg pakai pinky2 tu...minah ni memang suke beno dengan pink, nyaris kete myVi nyer warna itam, kalo tidak gerun nak naek kalo disemburnyer warne pink..hahaha

lelaki sebelah ecah itu, adalah boyfren nyer, budak media prima..pun satu fakulti jugak..dan kat belakang tu junior kami jugak sebab die jd urusetia utk majlis dr. asiah ni..rasenyer ini tahun akhir die kot..akak lupo la weh..

ni bukan baby farhan yer, ni baby khai dengan rosma..tengok2, mukenyer macam si rosma kan..chubby nyerh..so, waktu mak bapaknyer nyanyi2 atas pentas nun, anaknyer kejap org tu pegang, kejap org ni pegang..hehe, tp bile dpt die nangis..walahai kuat sorenyer..

dengan illa, si pinky..

part akhir paling touching ok...dr.asiah bacakan puisi utk anak tunggalnye tu..sangat2 touching, dr.asiah punye suara buat org sume diam je mendengar..

dr, jgn sedih2..anak2 muridmu kan ramai lagi di MENTION nun..kami semua menyayangimu..winks

moga **LIYA & ASRI KEKAL BAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT ** ~Amin~

Tuesday, December 15, 2009

Kursus Kepimpinan~PD

minggu lepas ratu kan pegi PD, utk jd urusetia kursus para pelajar IPTA..so, kat sini ad gambar2 nak tayang sikit..sikit aje..malas nak cite pasal kursus, cite pasal aktiviti yg menggumbirakan aje oke!

ini adalah antara peserta2 IPTA seluruh negara utk kursus fasa ke-2 nih..sumenyer aktif dan pandai2 belaka nak berdebat..haha

so, utk aktiviti riadah petang2, ad satu game yang memang xboleh dilupekan, HANYIR ok!!
maen baling2 telur, ya hamat la hanyir, habis court hotel tu hanyir bau telur, xcukup dengan tu, siap baling2 tepi panai lagik..ya ampun, ratu yang malas nak kenakan org baling2 terlur ni pun kena gak..

alasannyer dorang xmo tengok org laen bersih suci xkena telur..kalo xsilap, 9 papan telur la jugak habis buat baling2 tu..huh!

ratu siap lari dalam laut lagi sebab xmo kena baling, dr bau hanyir, baek basah kuyup..tp nasib xmenyebelahi, kena jugak dalam 6 bijik tu..waaaa, busuk nak pengsan, termuntah..ish!!

*dr camera ain*

so, lepas acara dah habis, sume peserta buat xtiviti seniri..kamik2 urusetia ni pun same la.. kak ros siap belanja naek banana boat lagik..waaa, taubat, xmo naek lagi..rasa nak tercabut ulu hati ni..

ad ke patot die campak kami tengah laut yang dalam dan jauh dr pantai tu..owhhh, scary..even ad life jacket, tp tetap la takot terketar2..pastu naek balek banana boat tu, memang kena ad team building, kalo tak, terbiar la tak dapat naek2 sampai sudah..

*dr camera ain*

wpun pengalaman ni scary tapi best bile ingat balik..hehe, klakor ok..menjerit2 sakan la bile banana boat tu kena tarik dengan boat yang laju dan ad enjin bagai..wah, 100km/jam gamaknyer..hahah

dan ni adlah las day, peserta2 ngah salam2 dgn member2 baru sebab pasni balek ke kubu masing2..

ain a.k.a my rumet kat hotel nih..die pun nak gambar macam kat atas..tapi sory ain, angle larik sikit, xsama mcm akak punya.heheh

gambar mcm ni bukan ratu saje2 nak tangkap oke..abg wan yg request senirik..poyo oke!!

Nims Island..i likeeee u

hehe..entry ni seperti biasa pasal makanan lagi la..ratu janji nak blanja mkn Mr.Faez sempena bulan kelahirannyer..hehe, brape kali mau sambut daaa??

destinasi makan kali ni dekat Restoren Nims Island..kedai ni popular gak utk org2 bangi nih..sape xtau memang lah..kedai die betol2 dalam kawasan perumahan, kat Jalan Teratai..atas dr seksyen 8 nun, ala area kampung tu la..restoren nih memang terbaek!!!

ini air ratu..air SODA GEMBIRA...hehe, kat sini sebenranyer ad macam2 jenis air yg die mix n match tau..memang klako nama2 air nyer..mcm air soda sedih, soda sukaduka, air nyiur melambai dan mcm2 lagilah..

air soda gembira ni adalah gabungan ais krim soda dengan bandung..sedap ok, Mr.Faez yg banyak habiskan air ratu nih..ooooo, air seniri die letak tepi..kikiki

kali pertama ratu mkn kat sini 3 tahun lepas, dgn member2 degree..pastu setelah sekian lama, dtg mkn kat sini kembali, dengn Mr.Faez..

air mangga ni la yang Mr.Faez ketepikan tu..die order yang xbanyak ais, sebab kesejukan..tp kalo memang dah slalu minum ais, xkan biasanye kalo xad ais kan bang??..hehe

xlama lepas tu sampai menu yang kami order2 td..mule2 sampai tomyan dengan telur dadar nih..rase2 nyer kami order tomyam sayur, tp yang sampai tomyam campur..xpelah, janji sodappp kuah tomyamnyer..hikhihk, terbaek, no hal lah..

pastu sampai la menu utamanyer, siakap 3 rasa..memang janji awal2 nak blanje cik abg saya nih ikan siakap, so siakap masak ap, ratu suh Mr.Faez yg pilih..dan inilah fevretnyer, masak 3 rasa, Mr.Faez kan penggemar sos, so haruslah masak 3 rasa jd pilihan, kan ke banyak sos nyer tu..hehe

dan ulam-ulaman ni menu yang terakhir sampai..nak tau tak, kami berdua xsentuh pun sambalnyer tu, sebab warna die laen macam jer..haha, so makan timun jer, kacang tu pun xsentuh..

waktu tengah amek order td, ratu ngah pilih2 tenung2 menu sebab nak tambah order lagi, ingat nak tambah sotong ke udang ke..tetibe, org yang amek order tu cakap, "cukup lah tu dik, dah banyak dah tu, karang xhabes membazir pulak"..hehe, klakor oke, selalu org2 restoren nih promote2 suh amek itu amek ini, tapi restoren nih lak laen konsepnyer.."JANGAN MEMBAZIR!"..bagus betol

memang kami xlarat nak perhabiskan lauk2 tu bile dah tambah order lagi sepinggan nasi..jawabnyer, separuh nasi extra td xhabis, tomyam pun xmakan habis..tapi siakap habis ok..bukannnyer xsedap, tp kekenyangan, siakap nyer besooor beno die hidang..

total = rm40.00, berbaloi2 kalo mkn ikan siakap begitu harganyer kan..

dan kesimpulannyer...

NIMS ISLAND....I LIKEEEEEEEE U!!

terbaek oke..ratu suke, Mr.Faez pun suke..bile dua2 suke, bolehlah datang selalu..kikiki

;;