Tuesday, December 8, 2009

Ayam Penyet BERAPI!

memang berapi Ayam Penyet nih..sape agak2 ada pengalaman ngeri kalo makan makanan pedas, baek surrender..hikhik

pedas2 pun tapi sambal tomat nyer tetap sodapp! tempe nyer pun lembut, tapi ayam nyer kali ni macam xfresh maa..

ayam penyet = rm7.00, tak termasuk nasik putih
lele penyet - rm6.00, pun tak termasuk nasik putih

hari ni lunch dengan budak2 praktikal, dorang kan dah nak habes praktikal..sobsobsob, pasni xad geng makan reramai..nyaris ad staf baru, ain..kalo tido mengigau takder gul dlm opis nih...

sume order ayam penyet kecuali ecah, die order lele penyet...hihi, tp lupe nak snap lor..
menangis lah dorang waktu makan nih, terutamanya zahidah, johorian yg xlarat mkn pedas..hehe, die makan dengan kicap siap..pedas2 pun die cuit gak sambal tu..

nik ngan aishah nangis2 gak time mkn, siap order ais kosong wat cover air order sebelum tu..menjawab la minum dua gelas air..hahaha, agak2 mesti dorang ulang-alik ke tandas tak?

dayah ngan ain maintain, budak2 ni memang kuat pedas..setakat cili api tu, sahabat baek dorang lah gamaknyer..hihihi

akibatnyer, perut ratu rasa panas je til skrang...tu la, degil..kan Mr.Faez dah pesan xbole mkn pedas2 slalu, tu lah!! xmo dengar cakap..hikhik

white coffee ice..rm2.20 tu, walhal gelas biase jer..kedai ni bole tahan sedap, tp sebab mkn nyer mahal2 belaka, customer nyer xad la brape ramai..mungkin tauke kedai bole fikirkan utk adjust harga yg baru, y lebih murah..x gitu??

total lunch hari ni rm10.20..wah2, kalo hari2 mkn harge camni bole bankrup mak nokk..haha..

2 comments:

Redbloodsnow said...

hadoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. dah lah zie nih antu ayam penyet. tergoda wehhhhhhhh zie ngan ayam penyet nihhhhhhhhhh

sgt nangis ah kak...grrr grrrr..hehe :P

Ratu Cinta said...

haha..memang nangisss zie..hikhik,sambal die yg paling nangis tu!! terbaek!!

sabar2, balik keje kang terus g mam ayam penyet k?? (^_^)