Tuesday, December 15, 2009

Kursus Kepimpinan~PD

minggu lepas ratu kan pegi PD, utk jd urusetia kursus para pelajar IPTA..so, kat sini ad gambar2 nak tayang sikit..sikit aje..malas nak cite pasal kursus, cite pasal aktiviti yg menggumbirakan aje oke!

ini adalah antara peserta2 IPTA seluruh negara utk kursus fasa ke-2 nih..sumenyer aktif dan pandai2 belaka nak berdebat..haha

so, utk aktiviti riadah petang2, ad satu game yang memang xboleh dilupekan, HANYIR ok!!
maen baling2 telur, ya hamat la hanyir, habis court hotel tu hanyir bau telur, xcukup dengan tu, siap baling2 tepi panai lagik..ya ampun, ratu yang malas nak kenakan org baling2 terlur ni pun kena gak..

alasannyer dorang xmo tengok org laen bersih suci xkena telur..kalo xsilap, 9 papan telur la jugak habis buat baling2 tu..huh!

ratu siap lari dalam laut lagi sebab xmo kena baling, dr bau hanyir, baek basah kuyup..tp nasib xmenyebelahi, kena jugak dalam 6 bijik tu..waaaa, busuk nak pengsan, termuntah..ish!!

*dr camera ain*

so, lepas acara dah habis, sume peserta buat xtiviti seniri..kamik2 urusetia ni pun same la.. kak ros siap belanja naek banana boat lagik..waaa, taubat, xmo naek lagi..rasa nak tercabut ulu hati ni..

ad ke patot die campak kami tengah laut yang dalam dan jauh dr pantai tu..owhhh, scary..even ad life jacket, tp tetap la takot terketar2..pastu naek balek banana boat tu, memang kena ad team building, kalo tak, terbiar la tak dapat naek2 sampai sudah..

*dr camera ain*

wpun pengalaman ni scary tapi best bile ingat balik..hehe, klakor ok..menjerit2 sakan la bile banana boat tu kena tarik dengan boat yang laju dan ad enjin bagai..wah, 100km/jam gamaknyer..hahah

dan ni adlah las day, peserta2 ngah salam2 dgn member2 baru sebab pasni balek ke kubu masing2..

ain a.k.a my rumet kat hotel nih..die pun nak gambar macam kat atas..tapi sory ain, angle larik sikit, xsama mcm akak punya.heheh

gambar mcm ni bukan ratu saje2 nak tangkap oke..abg wan yg request senirik..poyo oke!!

2 comments:

Redbloodsnow said...

wahhh sonok weh naik banan boat tuh. teringin zie nk naik taw

psstt...tp kalau dh naik, kompom zie jd mcm akak gak, tros taubat namo naek lagi...aharkss :P

Ratu Cinta said...

haha..memang zie..mule2 memang beria-ia nak naek, semangat lebih..

bile dah naek, tengah laut rasa nak jerit..berhenti, xmo naek lagi!!...haha, tp dah lama2 nati mesti tringin nak naek lagi..