Monday, January 4, 2010

Old Town White Coffee

minggu lalu malam sebelum gerak ke Jelebu, kami2 pegi makan sama2 lagik..destinasi kali ni kak ida ngan abg meor yg tentukan..mari ke Old Town!! seksyen 9..

dan mcm biasa b4 makan kena la tangkap2 gambar dulu..owh..MB ngan PR jarang doh mkn kat tempat mcm ni, kami selalu mkn kat kedai2 nasi2 goreng jer..hehe..kak ida ngan abg meor memang selalu ke sini..hehe

ni Insyirah yang dah bam2 tu..makin tembam weh anak buah papa roti ngan mama biskut nih..khasiat susu ibu tu..hehe, see see, mata nyer sangat lah boolat! dan hari ni Insyirah xmo tido macam dulu2..die sangat aktif skrang weh!! nak berdiri sajork..hehe, cumel

kalo ade gambar anaknyer, mestilah ad gambar ibu ayahnyer..hehe, cube teka si kecik tu ikot muke siapa?

air utk MB ngan PR..sehati sejiwa tu, order laen tp yg sampai nyer laen, tapi xpe..sodapp ice blended nih..terbaek!! pasni bole order lagik..hehe

dan sebelum sampai menu berat, sampai dulu menu ringan2 nih..sedap weh roti bakar tu..nampak cam biasa jer, tapi bile mkn panas2, mengancam oke! sepiring utk kak ida sekeluarga, sepiring utk kami berdua..hehe

oke, now masa utk tayang menu berat lak..ni MB yang order, alahai MIHUN TOMYAM NYER rasa megi kampit tu, alih2 sedap lagik megi kampit oke..pastu die letak crabstick tu saje, mano kan ado aym2 daging bagai dlm tu..kedekut sey old town nih..namo order ini lagi..

dan PR order mee kari..mee kari die pun x ok kot..sebab PR tak berjaya habiskan..hehe
..namo order ini lagi kan bang? tp mee kari die lg better dr tom yam nyer weh..

kak ida order laksa..laksa die sedap! nyosal xorder laksa ok..hehe..tengok kesedapan laksa tu membuatkan kak ida menunduk mkn..hehe

abg meor seperti biasa dgn kuey teow nyer..kuey teow sup barangkali..habis ok pasangan suami istri ni mkn..kak ida ngan a.meor kan dah biasa mkn kat sini, so xad mslh nak pilih menu yg best..

kami berdua yg memang tersangat la jarangg mkn kat sini, menjawab la bile menu yg sampai xado kesodapan langsung..hehe

apa2 pun, roti die memang terbaek!! nati dtg sini lg nak try nasi lomak lak..org kata nasi lomak nyer sodap!! dan roti pun kena order jugak.!!

insyirah lak pasrah sebab xdpt mkn..hehe, pasrah jer die baring kat kusyen tu..mama biskut nyer panggil kat sebelah pun die buat dekkkk jer..ish, geram tol!

insyirah yg dah bam2..bile ad mkn depan mata die xmo tengok kamera lagi ok, lagi best die tengok mkn jer..hehe...nyaris ad gambar sebelum mkn dtg..hehe, kalo tak menjawab le suruh si kecik nih tengok kamera..

4 comments:

onniey84 said...

comel nya insyirah...
suka dgn hazelnut coffee old town

Mama Biskut said...

hehe..insyirah memang cumel, budak bam2..

hazelnut coffee? pasni nak cube lah..hehe

Nurfazliyatun said...

Mama biskut, yg mama minum blended malam tu, hazelnut coffee la yang..
Xde la selalu sgt ke situ & actually kedai2 yg mama biskut & papa roti pi makan2 tu kdg2 lagi mahal okey~ tempat best2 aje..
:p

Mama Biskut said...

haha..e2 hazelnut coffee ker...haha..tu la, sebab order laen dpt laen..so, xtau ap nama minuman tu..kikiki (^_*)