Tuesday, December 29, 2009

Restoren Mee Bandung Muar

makan dekat restoren mee bandung muar, tp dua2 x order mee bandung pun..mungkin dua2 perut lapar nasik..hehe

restoren ni kat kajang, memang ramai org, e2 yg nak cube tu..sedap sangat ker?? tp mkn lunch die memang sedap, kire bole tahan lah, harga pun bole tahan jugak, xad la mahal sangat..

so, malam tu Mr.Faez order nasi ayam...hehe, ampun xado gambo..tp kata Mr.Faez nasi ayam die sedappppp tau...ratu order nasi goreng kampung, ok lah..nak kata sangat2 sedap, xad la sampai tahap mcm tu, boleh la labu..ok2 jer camtu..nasi die bagi tersangat lah banyak, lain kali order sepinggan kongsi berdua, mintak pinggan kosong extra..haha

tp tomyam die memang sedap..nangis tu..hehe, terasa sangat nikmat bile kuah2 tomyam tu mengalir ke dalam tekak ke perut..masam ado, pedas lite2..haish, seswai la rasenyer dengan tekak kami berdua..hikhiks

Mr.Faez order air lai chi kang..hurmmm, manis oke..dah tambah air suam pun still manis ya hamat..jd elakkan banyak minum manis..

2 comments:

Redbloodsnow said...

okeh!!! now im craving for mee bandung. ko nyer pasal nih kak terataiiiiii..hehe :P

Ratu Cinta said...

haha..balek nati carik mee bandung tau zie..xpun maen masak2 kat umah, wat mee bandung..zie, bile nak wat entry masak2 lagi..suke la tengok org masak2 nih..hehe