Tuesday, December 29, 2009

kak ida, copat la update blog..dah kat setahun tak ber'update'..kalo update boleh tengok perkembangan insyirah..hehehe

bole tengok insyirah yg dah bam2 tu..

*haip..saya tengah tido, jgn kacau!*


2 comments:

Nurfazliyatun said...

Adoiyaii..tu lah, blog tuh mmg dah jadi umah tinggal pon(fuh..fuh!-tiup habuk)
Kenapa lah diriku Xse-interested dulu nak mem-blogging? Huh, not good..not good!!
Sbb lagi suka mem-blog ngan hubby & si kecik ni kat umah kot.haha :D
Mama biskut la tolong update perkembangan Insyirah, boleh? hehe..

Ratu Cinta said...

hehe..bukan setakat habuk, dah bersawang kot..hiks

ok, no problem..pasni kena selalu dating ngan family kak ida lah nampaknyer..nak kena update perkembangan insyirah..hehe

demi insyirah, mama biskut ngan papa roti nyer sanggp je meredah BM tu..hehe =)