Friday, November 13, 2009

solero solero..

hari ni tetiber je teringin nak makan eskrim..pastu ajak ler bebudak praktikal nih pegi ko-op beli eskrim..mai2 kiter pilih eskrim..hahaha


ha, amek tu, dapat gak ratu eskrim solero nih..waa, sedap2!!so, xnyempat nak sampai opis dah bukak eskrim tu, siap mkn dalam lift bagai..tapi kan, tapi kan, malu nyer ratu..siyes malu!! haha, mcm mana bole tersedu dlm lift tu, kalo ad budak2 praktikal tu jer idak le nak malu, tapi ad dua manusia yg laen, xkenal pulak tu..apakah? xtahu malu ke? malu lah...hehehe

tapi malu ker, siap2 gelak ngan bebudak ni dlm lift lagik, gelak cover malu tu namanyer..hahaha..opsss, ratu kena behave la lepas ni, ish ish mcm mana nak jadik pempuan melayu kalo xbehave nih..kena berjaga2 pas ni, kan2 abg?

balek2 jer opis sambung mkn eskrim tu lagik..urmmmm, terbaek..murah dan sedap, rm1 jer..xcaye xcaye? ha! tengok bebudak tu ngah syokkkk layan eskrim solero..sume tiru nak beli eskrim solero, haha..dorang segan nak pilih eskrim mahal2..heheh


p/s: apa la korang nih..dah akak nak blanjer, amek je la eskrim mahal2, setakat eskrim rm1 je..haha

3 comments:

Little Princess said...

lor..xpe2 lain kali kitaorg amik yg cornetto k..

KYuu™© said...
This comment has been removed by the author.
Ratu Cinta said...

haha..xpe2, laen kali tu dah tutup iklan dah..dah takder kot..kakaka

tula, jangan nakl nyesal skrang nih..xseswaiii