Wednesday, November 4, 2009

Jalan2, suke2...

semalam...sume kamik2 half day..jalan2 , bersuke2 di Alamanda..alasannya, sebab hari minggu hari tu xdapat cuti sebab ad company retreat..so, hari rabu amek half day..plan betolnyer nak maen bowling, tp dah xad rezeki, org gomen dah tempah itu dewan bowling wooooo..diorang ad game..huhu, kesdihan sekejap...pastu jalan2 cuci mata kat alamanda tu..so, dah namanyer pompuan, haruslah kedai2 yg berkaitan dgn pompuan diutamakan dulu..hehe

sambil nunggu budak2 ni beli tiket wayang, ratu dengan zahidah menjengah la ke kedai gift ni..owh, ratu dengan zahidah tak tengok wayang, so kami berdua berjalan2 la ke kedai kasut, kedai buku bagai..yg laen2 lak tengok wayang tp jam 3 p.m camtu tiketnya, so kamik2 pegi la makan dulu utk isi perut yg kosong trang tang tang lagik...

nik, aishah dgn dayah..sume dorang2 ni ngah wat praktikal lagi...tengah bangunkan e-komers tau uols...budak2 IT nih...

bile dorang2 tengok wayang, ratu dengan zahidah lak berpeleseran dalam alamanda tu..ingatkan nak balek awal, tetibe tiket parking kete ada dekat dayah..waaa, dorang dlm wayang lg, so kenalah nunggu sampai wayang tamat..las2 balik skali jugak dengan budak2 nih...balik petang, ap lagi jawabnyer, jalan jammmmmmmmmm uols...waaaa, ptg baru sampai kolej...hehee

2 comments:

CintaMU said...

hehe..betul tuh..jalan2 carik kasut..hehe..akhirnyer akak yg dpt beli,kite?tak dpt..uwaaa..hehe..

Ratu Cinta said...

hehe..xpe2..nati2 ada la kasut tu..rezeki di laen hari..hehehe