Monday, November 2, 2009

owh..semoga abg tidak lupa lagi...

ha..tajuk entry yang berbunyi nasihat buat abg..haha..

malam tu pas cari adiah utk Insyirah, kami plan nak duduk2 je..dah xlarat nk berjalan, dgn xmandi seharian, kasut tumit ag..waa..kaki meraung2 suruh berhenti..hehe
so, Mr.Faez punya plan pegi McD..kat sebelah Warta je, so..berjalan lagi sedikit..sedikit je lagi..sabo ye kaki...

sampai2 je McD terus g order mkn..kami order satu set je..kongsi, sebab nak romantis..hehe, walhal due2 dah kenyang sebab ptg td mkn dlm kol 5 camtu...so, order bigmac punya set..large okeh..hehe, sebab xmo berebut2 mkn kang


ha! dlm kenyang2 tu weols tambah sunday choc lagi..wah, nikmatnyer mkn aiskrim tu...tibe2 ..waa..tibe2 kan, Mr.Faez bangun dgn muke yg sedikit pucat

Mr.faez: yang, abg tertinggal beg kat surau, dalam tu ada........

masa tu Mr.Faez dah berjalan sedikit demi sedikit seperti nak berlari marathon jer..ratu terkejut tp xmo tunjuk..maintain ayu, maintain xad ap2 benda terjadi wpun dlm hati..waaa, mengapakah????

dlm hati berdoa banyak2 moga beg tu masih disitu..tp kalo da ilang nak buat mcm mane, benda dah nk jadik..huhu..sambil tunggu Mr.Faez, mkn aiskrim sikit demi sikit + risau skit2..

pastu dapat col dr abg..waaa...bagai nak disentap2 jantung takot ad berita buruk...

Mr.faez: yang, Alhamdulillah..beg ad
Ratu Cinta: syukur..cian abg

abg pun dtg la membawa beg kesayangannya tu..uols nak tau tak nape kamik berdua risau...nak tau? nak tau?

huhu..harta ini ad dlm beg abg...sangat2 risau kalo ilang, nati dah xad kamera wat posing2 lagik..huhu, Alhamdulillah rejeki masih ado..

haha..tengok la muke Mr.Faez yg kepenatan berlari2 1000meter..kikiki..cian abg, siap peluh besar2 kat atas dahi luas tu..hehehe

p/s: abg jgn risau, kalo benda tu hilang xkan ayg nak marah abg..dah xad rezki nak buat camne kan..hehe (wah..statement isteri mithali gitu)..tp nex time, hati2 tau abg..hehehe

kami gembira dan ketawa selepas kejadian itu..den, sambung mkn dan terus pulang ke tempat masing2...

0 comments: