Wednesday, November 25, 2009

mari tengok Perodua Alza

lepas jer balek dari PD hari tu, ratu rehat2 dulu..malam nati Mr.Faez nak ajak pegi perodua, nak tengok kete baru, ALZA...jeng jeng jeng

ni encik promoter alza tu..ramai betol promoter kat situ..perodua kat kajang nun..mana taknyer kete baru kuar, mestilah rami yg dtg, so promoter pun kena ramai la kan2..dan seperti biasa promoter mesti lah ayat baekkk punya..hehe

skang ni alza baru ad 3 versi warna jer..hitam, putih ngan maroon..smart ok yg warna hitam nih..ala2 wish pun ader..hehe, tp ni act mcm extend dr kete myzi rasenyer..cume versi mpv jer..apa2 pun alza nih memang smart lah! Mr.Faez dah berkenan, sy pun lagiii berkenan..hehe

check enjin dulu..pastu testing duduk kejap, tanya itu, tanya ini..Mr.Faez kan tau selok belok kete..so, ratu yg tak brape nak tau ni dengar je lah..hehe

Mr. Faez minat kete jenis mpv nih..dier xminat kete jenis2 sedan..Mr.Faez pikir jauh ok, nati kalo guna mpv, senang bile dah berkeluarga..hehe, nak balek kg pun senang leh angkut ramai2..baek future ratu ni tau..hehe, terpuji kekasih sendiri di situ..

bile tengok yg versi putih ni lagi lah terbekenan..smart lah sangat!! tapi kan, tapi kan..yg ni advanced version, bln 3 nati baru kuar..dier jaja2 jer dulu kasi customer2 tergoda..memang canteklah kete nih..so, dah ad keputusan ke blum?

0 comments: