Wednesday, November 11, 2009

Mee Kungfu yang bestt

hehe..seperti biasa ratu nak citer pasal makanan lagik...hehe, ratu ni jugak penggemar mee kungfu tau..wah2, sangat sedap makan di kala masih panas, berselera tahap xboleh cakap dah..kikiki


okeh, mee kungfu kat kedai ni memang best, tapi ciput jer die bagi, maybe mee nyer dah takder stok gamaknyer..cewahhh, bahasa sedapkan hati sendiri moge nati2 nak dtg mkn kat kedai ni lagik...(^_^), betol tak Mr.Faez???

siapa yang suke makan mee kungfu, mai2 datang bangi okeh..murah sajerk..nati ratu mintak tukang masak masak terlebih skit, baru nikmatt..hehe..

tapi cian kat Mr.Faez, nasi ni xbest lar..ad unsur ajinomoto yang terlebih gitu..xseswaiii...nasi goreng ayam kite pangkah kat kedai ni kan bang?? bukan pangkah suke, tapi pangkah tobat x order lagik..hahaha

p/s: gambar adalah gelap sebab tempat makan tu ala2 romantika bawah lampu kuning...lalala, ratu lagik suke mkn bwh lampu puteh supaya dpt mkn dengan lebih aman makmur..

2 comments:

beauteeconcern said...

slllrrpp... mee kungfu ni kt kdai mane? kite pun kt bangi gak... mmg fav yg kungfu2 nih....

Ratu Cinta said...

hehe..meekungfu ni kat kedai area seksyen 15..betol2 sebelah padang nun, kedai ngadap jalan nak ke tol tu...kedai ujung skali tau..