Thursday, November 19, 2009

Pasar malam Bangi!

wah, tetiber mood nak meng update menguasai diri ni..dah le banyak keje nak kena setel ni, tapi sempat lagi meng update..SPKG pun xsetel lagik, sok dah nak ke Port Dickson sampai ahad ni, ad kursus, kena jadik urusetia lak..alahaiii

eh2, dah larik tajuk nih..nak crite pasal paso malam sebenarnyer..hehe


Mr. Faez kata tringin makan donat kat paso malam bangi nun..so, pegi ler cari donat kat situ..hehe, gemuk2 tak donat nyer, beli 3, rm1.00 jer..standard le harga kueh camtu skang, tp mahal kan? kalo beli 6 biji donat dah boleh cover harga tepung nak buat donat berbakul2 oke..hehe..tp kan, tapi, ini bukan donat yg Mr.Faez minat tuu..laen ler, dier xmo ngecikkan hati kekasihnyer, die onn jer beli donat tu..huhu

pas beli donat, kamik pusing2 paso bangi yang agak beso ler jugak..ha! nampak tak tu..burung dengan ayam goren berempah tu..sedap okee nasik kukus makcik nih..murah jer, pilih samada burung atau ayam still rm5 jer..lumayan gitu..sedap!! tp mlm tu kamik tak beli nih, tengok2 jer, amek bau..hahaa, sebab perot xad ler lapo maner..

menarik tertarik tak tengok buah2 tu jual cenggitu..menarik kan?? strategi yang bagus..puji pd org2 jual buah tu.. mule2 ratu ingat ni air buah, rupe2 nyer, buah jer, campur dengan asam..hehe, ni memang fevret Mr.Faez nih..

so, bile dah nama nyer fevret, harusss dibeli..hehe, jambu, satu bekas rm2.00..rangup jambu tu..hehe
ratu punya fevret haruss la ayam goreng, tapi terlupe ler pulak nak snap gambor..

dan biler dah habes tawaf paso tu, haruslah nak pegi makan pulak..muel2 ingat nak makan dekat PM, tp tukar plan sebab nampak gerai bakso..hehe, ap lagik, jom kiter cube bang!!
bile dah cube tak brape nak hottt la, sedap lagi bakso kat pasar malam hentian kajang nun okee..situ memang terbaekk!! las2 ratu mkn ayam goreng, Mr.Faez mkn semangkuk setengah bakso, setengah tu ada la bakso ratu, tp tak habis, sebab udah kenyanggg, ayam goreng lagi sodappp..hahaha

ha! siapa yg ajar ratu makan bakso, inilah lelaki itu...Mr, Faez..

dan siapa pulak yang mengajar Mr.Faez mkn bakso..hehe, tentulah kakaknyer, kak ida..lalala

2 comments:

Hisham said...

hye salam terjah...kebulur la plak..hehe
i link u k

Ratu Cinta said...

salamm..oker..no problem