Wednesday, February 3, 2010

2 hari nih MB ada hobi baru okeh!! bile busan jer MB pun menjenguk la laman web nih.... sangat kelako ok tiap kali make-over muke seniri..sampai gelak jangkit kat opis-mate..hahaha

ni semua angkara kak onnie nih..sebab kak onnie post kat belog nyer pasal laman web nih...hahaha

meh tengok skit muke MB yg dah kena make-up dik laman web nih..


apa-apa pun thanx kak onnie kerna telah menceriakan hari2 busan MB di opis ni..hehe

best oke guna TAAZ ni..online make-up..tak yah susah2 nak make-up bagai utk photoshoot..gune jer TAAZ, pastu cuci gambar..beres dah..haha, boleh buat kenangan..

senang je nak gune TAAZ ni, register kejap, mudah sangat nak register..pastu korang adjust2 gambar dan start make-up..lepas habis make-up siap bgtau kite nama produk yg kte guna td..eyeliner, lipstick bagai, foundation dan mcm2 lah sampai ke rambut pun ad..hikhik

tp utk suke2 boleh la..hahaha

2 comments:

Tihara said...

hehe..saye nye avatar pun guna mekap kat sini..tak yah susah2 nak gi mekap kedai bayor ratus2 kan..

:)

Mama Biskut said...

hehe..betul2..nati agak2 nak g make-up..make-up kat sini jer..then print gambar..haha =)