Tuesday, January 26, 2010

Kenape dah lama SAYE xupdate??

*dalam lab berposing sekejapan di sebalik brg2 housekeeping..hehe*

heheh..inilah sebab dan musabab nape MB dah lama xupdate cite2 kat belog yg xberape nak popular nih..hahaha, mai2 baca list "Kenape dah lama SAYE xupdate??":

1) sibuk dengan kursus

wah2, kemain lagi MB sibuk dengn kursus..ke rompin la, ke PD la, ke Jelebu la, ke Trolak la, ke KL la (hehe, KL pun nak sebut, mcm jauh jer!)..ke PD lagi la..tiap minggu travel ok..skang baru merasa rehat hujung minggu..hehe

2) xad kat opis sebab pegi jenguk kilang kosmetik ngan kedai bakeri my boss

bukan menjenguk saje2 ok..kena awat keje gak..mcm2 keje wat skrang, multi talent terasa diri ini secara tetibe..(haha, BM saya mcm tersalah le pulak)

kalo pegi bakeri, tolong2 wat biskut, makan2 biskut (haha), mkn2 roti yg panas lagi baru kuar oven..wah!! MB paling suke pegi bakeri, bole test2 sambil belajar2 wat roti biskut bagai..i likeeeeeeeee!!
ad sesiap yg teringin sila angkat tgn..hehe, buleberry cake dgn choc ball..MB suke choc ball nih..murah jer, RM0.50 ngan RM1.00, kek berry2 tu dalam RM3.00 per slice k..

close-up skit choc ball td..see2, penggemar cokelat adlh saye..dan PR rajen bg saye coklat..

dan model utk bakeri ni ialah ain..haha..model choc rice saje ok!! hehe

ini fevret ain...

sebahagian dr jualan2..kikiki, banyak sangat dan MB xlarat nak susun2 taip2 ...layan

dan sekrng curi2 masa nak update skit..skang MB dah kembali ke opis alumni..ngah wat akaun sebab nak hantar audit..walawei, dah lewat ok..nati2 bile dah bosan wat akaun MB update laie okek!!
daaaa...

4 comments:

onniey84 said...

menggoda sungguh choc ball tu...heeeee

Mama Biskut said...

hehe..choc ball tu memang menggoda kak onniey..nyum nyum !!! hehe (,")

Nurfazliyatun said...

MB baru update blog :p
Kat ne bakery ni?
Nak trejah.
Support2!

Mama Biskut said...

hehehe..bakery kat hentian kajang..mari2, banyak cookies bru siap dan rangup2 lagi..

darling's deli tau nama kedainyer...hehe