Monday, October 5, 2009

saya kembali...


hehe..tajuk macam apa je kan..

atas permintaan abg, saya kembali menulis di sini ..hehe, sekejap je masa berlalu dah cukup setahun saya meninggalkan laman blog ni..nape yer?

tup tap..semenjak dua menjak ni saya juga kembali membaca laman blog org, then sy cite pada abg..pastu abg kata why not ayg tulis balik blog..buat blog kita sendiri..hehe, mula2 pikir mcm malas..tp pastu pikir balik sebab abg puny semangat nak menulis..ok la, set..mcm2 benda nak tulis ni..kena buat check list nih..hehe..nati la buat dengan abg..kan2?

1 comments:

Mohd Zulhafiz said...

abg hargai ayang,kita brainstorm ye macam mana nak bg blog kita ni menarik. terharu abg, dengn blog yg memulakan dengan abg...tq sgt2 syg